Ανδρέου ηλεκτρονικές απάτες

Νέα υπόθεση revenge p0rn – Του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές

Ακόμα μία υπόθεση revenge p0rn είδε το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Σύμφωνα με το grtimes.gr, πρόκειται για μία υπόθεση που έχει απασχολήσει πολύ τη Βόρεια Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας 58χρονος αγρότης προσήχθη στην αστυνομία μετά από καταγγελία συντρόφου του ότι δημοσιοποίησε ερωτικές τους στιγμές. Κατόπιν, διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα και πλέον τον λόγο έχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς ερευνάται και το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται, λόγω της ύπαρξης πολλών λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 58χρονος διατηρούσε παράνομη σχέση με το θύμα, καθώς εκείνη ήταν παντρεμένη και εκείνος πρόσφατα διαζευγμένος. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για φυσιολογική σχέση ως τη στιγμή που η γυναίκα αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση αυτή. Ο 58χρονος θύτης, όμως, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί την απόφασή της αυτή και θέλησε να την εκδικηθεί.

Έτσι, δημιούργησε πολλαπλά προφίλ στα social media και με κάθε ευκαιρία έγραφε υβριστικά σχόλια ενώ άφηνε υπόνοιες για την εξωσυζυγική τους σχέση. Το αποκορύφωμα όλων ήταν όταν αποφάσισε να διαρρεύσει επιπλέον φωτογραφίες και βίντεο, με ιδιαίτερες στιγμές τους.

«Η ζωή μου έγινε κόλαση, ντρεπόμουν να βγω έξω, δεν το πίστευα ότι είχα πάθει τέτοιο κακό… Δεν ήταν μόνο το σοκ η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης στο σύζυγό της, έτρεμε ότι θα ανακαλύψουν και τα παιδιά τους το τι έχει συμβεί. Πέρασε πολύ δύσκολα, είχε εφιάλτες, τις νύχτες έμενε άγρυπνη, δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί», λέει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος.

Πηγή: athensvoice.gr