Ανδρέου ηλεκτρονικές απάτες

Social media hacking: Ανάκτηση και επαναφορά λογαριασμού μέσω της νομικής οδού

Αν πέσουμε θύματα τέτοιου είδους απάτης και δεν μπορούμε να ανακτήσουμε την πρόσβαση στον λογαριασμό μας με την χρήση των εργαλείων που μας παρέχει η ...
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Cyber security awareness training

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι, τα στελέχη και οι υπάλληλοι σας κρατούν καθημερινά στα χέρια τους, τα κλειδιά ασφαλείας των επιχειρήσεων σας;
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Κανονιστική συμμόρφωση επιχειρήσεων (GDPR) και υπηρεσίες Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και η συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) είναι λέξεις άγνωστές για την μέση Ελληνική επιχείρηση, λόγω ελλιπούς ενημέρωσης και έλλειψης ανάδειξης του σκοπού και της σημαντικότητας του εν λόγω Κανονισμού.
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Έλεγχος πληροφοριακών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας – Γνωμοδοτήσεις - Εκθέσεις τεχνικής πραγματογνωμοσύνης

Διαχείριση υπόθεσης ηλεκτρονικού εγκλήματος χωρίς την υποστήριξη εξειδικευμένου μηχανικού πληροφορικής σε θέματα Ασφάλειας Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων, Ασφάλειας Υπολογιστών & Δικτύων και Τεχνικού πραγματογνώμονα δεν νοείται. Έχουμε την δυνατότητα να προβούμε σε έλεγχο ανθεκτικότητας των συστημάτων ασφαλείας σας, σε δοκιμασία διείσδυσής (penetration test) των πληροφοριακών σας συστημάτων και στην χορήγηση τεχνικής πραγματογνωμοσύνης.
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Έλεγχος λογισμικού παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου Apple

Έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας Iphone και να εντοπίσουμε τυχόν κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης και υποκλοπής συνομιλιών. Ο έλεγχος δύναται να συνοδευτεί από σχετική έκθεση τεχνικής πραγματογνωμοσύνης.
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε το τελευταίο στάδιο της μετάβασης από την βιομηχανική στην ψηφιακή επανάσταση.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Από αρχαιοτάτων χρόνων η πληροφορία ήταν το ζητούμενο και ο πόλεμος για την απόσπαση της ανηλεής.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύει τα έργα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που πηγάζουν από άτομα τα οποία προστατεύονται ως δημιουργοί και αποκτούν, με τη δημιουργία του έργου, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας πάνω σε αυτό.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Όντας εξειδικευμένος στο ηλεκτρονικό έγκλημα, το οποίο είναι κομμάτι του ποινικού δικαίου, είναι αδύνατον να παραλείψω την ενασχόληση μου και με άλλα είδη εγκλημάτων.

Πρόσφατα Άρθρα